Gollum rapporterar

Min statistik, som jag numera betalar åtta dollar i månaden för, visar att det var en (1) besökare här igår. En på hela dagen.

Samma sak här. Och här. Om detta har jag bara en sak att säga:

The thieves! The thieves! The filthy little thieves! Where is it? Where isss it? They stole it from us. My preciousss. Curse them! We hates them! It’s ours, it is… and we wantssss it! 

8 thoughts on “Gollum rapporterar”

 1. Men du! De flesta läser väl dig via RSS-läsare? Eller… tror du verkligen att det är besöksbevakaren som snott dina gäster och lurat in dem i sin grotta? Undrar just vad det finns för himmelska fröjder där i så fall. Eller om Gollum är intressant som bloggare.

 2. Jag vet, det är bara så himla kul att läsa den där statistiken. Kartor med små nålar som visar var besökarna kommer ifrån. Och jag skojar förstås – viktigaste nyttan med räknaren är för firmans sajter, de kan inte läsas via RSS eftersom jag gömt flödena.
  Åsså blev jag lite sur på att allt funkar så länge det är gratis. När man börjar pröjsa slutar det funka!

 3. Ingenting, uppenbarligen. 🙁
  Närå, det är egentligen bara det att statistiken sparas längre. Och eftersom jag har lagt upp tre olika sajter, varav två är mitt leverbröd, så känns det som om jag kan ha nytta av det.

 4. Varför betalar du? Eller vad extra betalar du för?
  Tycker det går alldeles utmärkt med de funktioner som finns på min räknare. Jag detaljstuderar den in te heller.

 5. Egentligen är det förmodligen tjänstefel av mig att inte göra detta förrän nu. Mina andra sajter är betaltjänster som försörjer mig och några till, och genom att detaljstudera statistiken kan jag se om folk som inte betalt för sig är inne och snyltar, samt hur de som är där kommit dit = bra ledtrådar till hur vi ska marknadsföra oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *