Get up, stand up

Nä, det ska inte handla om reggae nu. Inte ens om Bob Marley, faktiskt.

Istället ska det handla om den här:

En ny disktrasa från designföretaget Eva Denmark. Trasan är cylinderformad och tillverkad av mikrofiber med en kärna av absorberande skum. Materialet gör att trasan kan vecklas ut när den har använts – så att den kan stå av sig själv. Till trasan medföljer dessutom en hållare av mattpolerat rostfritt stål, som trasan vilar på när du inte använder den.

Priset står också av sig själv, skulle man kunna säga: cirka 280 bagis får man pynta, men då får man som sagt en hållare också.

Kanske inget man springer och köper på stört. Men jag, som snart uppnår den aktningsvärda åldern av 20+, skulle faktiskt kunna tänka mig att sätta en disktrasa på min önskelista. Var man köper den? Ingen aning. Det har Eva Denmark glömt att skriva i sitt pressmeddelande. Och på hemsidan kan man bara söka på butikerna i Danmark. Så jag får nog hålla till en fuktig Wettex på kökskranen även efter jag fyllt 20+.

6 thoughts on “Get up, stand up”

  1. Och jag byter disktrasa en gång i veckan… kan man byta svampen på den där eller måste man köpa en ny a la 280 kr varje gång?

  2. Himla rejsig trasa, fast kruxet med disktrasor är att man _inte_ vill ha dem drällande på diskbänken. Varken liggande eller stående. Jag hänger upp mina (har en äckeltrasa för golv å spis samt en fräschare för matbord å liknande) i nypor. Klädnypor får väl duga nu när jag inte får tag på några fina gumminypor längre. Bara de kommer ur vägen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *