Tillfälligt avbrott

Har du varit här tidigare idag? Och mötts av ett konstigt felmeddelande?

Jag ber tusen gånger om ursäkt.

Klockan 03.13 inatt stängdes mitt konto av det nya webbhotellet. Orsaken: jag hade inte betalt fakturan på 469 spänn. Det är ju helt hopplöst slarvigt, men de sista dagarna har det varit annat som dominerat agendan här. Så jag har helt enkelt sumpat det.

Nu är allt fixat och jag hoppas du kan förlåta mig. Jag ska skärpa mig…

Dela:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Diigo
 • email
 • LinkedIn

3 thoughts on “Tillfälligt avbrott”

 1. Borde jag absolut, Pär. Det finns förresten flera tokadresser i den där listan.
  Hälsa little Joe att jag håller på honom. Go Gnesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *