Telefonen går varm

Det har varit sanslös telefonaktivitet här idag. Fast själv har jag nog bara ringt ett enda samtal. Däremot har IT-mamman säkert ringt hundra, och det har nog ringt till henne hundra gånger också.

Branden på skolan har satt igång en lavin av aktivitet. Det här jullovet liknar inget annat, det är helt klart. Själv hade jag omfattande planer (som vanligt) både i form av jobbprojekt och hemprojekt. Jobbprojektet framskrider i sakta mak, men i övrigt händer inte mycket. Jag går mest runt och känner mig trött, men det kanske egentligen innebär att jag laddar batterierna.

Det tror jag faktiskt, för idag var första morgonen på länge som jag vaknade utan huvudvärk. Det brukar vara ett tecken på återhämtning. Så imorgon kanske det börjar hände grejer.

Eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *