Salladsmixen, var det

Till dagens pastasallad med kyckling, oliver, feta och lite annat smått och gott, provade vi alltså en av Risentas nya salladsmixer. Den italienska, närmare bestämt, med en innehållsförteckning enligt följande:

Solroskärnor, pumpakärnor, pinjenötter, torkade tomater (7%), torkade oliver (3%), salt, stabiliseringsmedel E579.

Faktum är att jag tror det var den som gjorde det. Pricken över i, liksom (vänta, nu fick Real Madrid en målchans – nej, målvakten tog den) och det som gjorde att salladen inhöstade många lovord. De torkade tomaterna och oliverna gav ett pikant litet sting som funkade finfint. Den här kan jag rekommendera, de andra två sorterna återstår att testa.

Och där klippte Robinho in 2-1 efter en trippelchans. Lite synd om Villareals målvakt som gjorde två kanonräddningar, men inte fick någon hjälp av backarna.

Nu ska jag lägga mig strax, för imorgon är det upp tidigt igen. Magic har namnsdag. Vi festar för jämnan i det här huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *