Plötsligt händer det

Idag ska jag städa upp i mitt råtthål till kontor. Den här hösten har varit helt sanslöst stressig, och jag har bara haft tid att ägna mig åt helt basala saker. Min egen arbetsmiljö har prioriterats bort helt med baktanken att detta skulle rättas till i mellandagarna.

Sen slog pryomanerna till (pun intended – min felstavning är helt avsiktlig, och således inte alls någon felstavning) och allt vändes upp och ned.

Allt det där som vi hade tänkt hinna under den surt förvärvade julledigheten kommer inte att hinnas med. Men nu är barnen bortleasade till mormor och farmor, och då tänker jag slå till.

Måste fixa lunch först, bara. Och lite andra småsaker. Men sedan…

Ska bara, sa Alfons Åberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *