Operation infiltration

Var hembjuden till min granne revisorn och hans fru, personalkvinnan, härförleden. När jag kliver in genom dörren med min långa grönsvarta halsduk virad om halsen, kommenterar han genast:

“Man kan nästan tro att du är gaisare när man ser den där halsduken.”

Han är minst lika fotbollsintresserad som jag, och en period tränade vi samma knattelag. Jag förklarar med spelad förvåning att jag självklart är gaisare, och att det var just därför jag köpte halsduken när jag av en slump snubblade över den i ett GAP-varuhus i Chicago. Nu blir revisorn engagerad.

“Alltså – alla verkar ha en granne som är gaisare. Det är som att ni sprider ut er, så att det ska verka som ni när fler än ni verkligen är!”

Preciiis.

Och snart tar vi över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *