5 thoughts on “Nä, det var bara bullen”

  1. Fast det står minisemlor på förpackningen… fast det är ju klart, de är ju usla på det där med namn på brödföretagen.

  2. Näej, jag tycker i alla fall att man ska vänta tills almanackan hunnit nånstans åtminstone i närheten av semmeldags. Herregud, granen är ju inte utslängd än.

  3. Jo, det tycker jag också. Det är ju lite konstigt att börja sälja dem på juldagen. När jag var i tioårsåldern, för tjugo år sedan, då fanns de bara i semmeltid och bara då. Jag kommer inte ihåg när det började ändra på sig.

  4. Jag tycker nog att det är lite tveksamt, med tanke på förpackningens utformning. För att inte tala om hur sur man hade blivit om man slängt ned bullarna i korgen på lunchen för att sedan upptäcka vid återkomsten till lunchrummet att man bara köpt små, släta vetebullar. Tji semla, liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *