Liveblogg från delikatesslagret

bild-270.jpg Här sitter jag bland vitlökar, oliver, skinkor och ölkorvar. Närmare 300 personer är här på Ridderheims idag, de flesta är kunder som provsmakar nya produkter, träffar säljare och hittar nya fina tips.

Min mage står i fyra hörn (minst). Jag har träffat svensken som är Belgiens mest kände kock, språkat med Ridderheim himself och smakat massor av mumsigheter. Delikatesser var ordet, sa Bull.

Om åtta minuter håller Christer Ridderheim hov igen, då ska han berätta om arbetet med att sätta ihop nästa utgåva av Ridderheimsrapporten, en kulinarisk trendrapport som företaget publicerade för första gången i fjol.

På vägen till det svinkalla tältet (stormen har börjat så smått) kanske jag nappar åt mig en liten skinkbit. Fast nä, jag orkar nog inte.

2 thoughts on “Liveblogg från delikatesslagret”

  1. Tur att jag inte har tillgång till dessa kulinariska excesser… jag nöjer mig med skolbespisningens djupdykningar i kokkonsten.
    Nej, nu ljög jag. Fy. Jag har oftast matlåda med mig för att slippa dessa djupdykningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *