Jag vill tacka…

Gått och plockat disk och prylar mest hela kvällen. I bakgrunden maler Idrottsgalan, som varit ovanligt underhållande tack vare Peter Settman.

När jag slinker förbi datorn upptäcker jag att även jag fått ett pris ikväll!

Överrumplande! Lilla B har tilldelat mig och nio andra bloggare priset “You make my day award.”

Mitt tacktal lyder så här:

Jag skulle vilja tacka min familj som ger mig inspiration, kärlek och glädje varje dag. Utan dem hade den här bloggen inte varit särskilt rolig eller intressant.

Tack Lilla B, för att du gav mig denna uppmuntran, och tack till alla andra bloggare (jag har drygt 40 i min RSS-läsare och ytterligare en bunt som jag läser mer oregelbundet).

Tack också till alla er som läser den här bloggen, som kommenterar och hör av er på andra sätt.

I love you all!

Hm. Det var nog bättre än Zlatans tacktal i alla fall.

Nu är det meningen att jag ska utse tio bloggare. Skitsvårt. Vet knappt om jag kan, och jag skulle hellre lägga upp alla mina 40. Men det skulle ju inte gå, så därför blir det ingenting. Denna uppgift ror jag inte iland. Svennigt men sant, jag har grubblat i säkert två och en halv minut och jag kan inte plocka ut tio.

Istället lovar jag att skyndsamt städa ordning i min blogroll, som flippade ur när jag uppdaterade WordPress nyligen. Då får ni snart en lång fin lista med nya vänner och bekanta. Hoppas det är ok, Lilla B?

2 thoughts on “Jag vill tacka…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *