Jag hade mycket att skriva om

Vi var på en jättekul fest igår, och jag ville såklart önska er alla ett gott nytt år.

Men uppvaknandet i förmiddags blev brutalt. Inte så mycket på grund av firandets efterdyningar, utan på grund av beskedet om att IT-mammans skola brunnit ned under natten. Det känns som om man fått en fet smäll, och just nu är inte blogginspirationen särskilt stor.

7 thoughts on “Jag hade mycket att skriva om”

 1. Bedrövligt & tragiskt! Om den var anlagd – hoppas att de får fast de skyldiga och att de får betala…DYRT!

 2. Verkligen ledsamt. Beklagar så mycket! Hoppas att inte det var för mycket av IT-mammans privata saker som gick förlorade.

  Samtidigt får man ju vara tacksam för att ingen människa kom till skada, och även om det nu blir en dryg uppförsbacke på många sätt, så går det ju att återställa det mesta av materialen. Men jag förstår att det måste kännas som en tung start på året.

  Och vad är det jag läser om att det inte fanns ngt automatlarm?? Här finns en och annan gås att plocka med en och annan politiker, tror jag.

 3. Det första jag tänkte på i morse när jag hörde om branden var på er. Undrade om det var it-mammans skola. Vad ledsen jag blir att få farhågan bekräftad. Fy sjutton vilket sätt att börja det nya året. Stackars alla lärare och skolelever.

 4. Jag var förbi och kollade själv nu på eftermiddagen. Det är bara ett kadaver kvar. Man blir arg, ledsen och frustrerad.
  Visst fanns det privata saker i skolan, men det är trots allt en världslig sak. Det värsta är allt merarbete och strul som kommer framöver.
  För IT-mammans och en av hennes kollegors del blir situationen lite extra knepig, eftersom de skulle lämna tjänsterna på skolan i början av terminen för att övergå till den nya gruppen med IT-pedagoger. Detta var inte riktigt utrett innan jul, och jag tror knappast rektorn kan prioritera det just nu. Så det är lite “waiting in limbo” just nu.

 5. Så tråkigt.

  Dessvärre är det väl sällan som skolor brinner ner utan “hjälp” utifrån.
  Hoppas allt ordnar sig för it-mamman så fort som möjligt. Och för barnen och den övriga personalen också.

  Kanske lite barockt i sammanhanget men gott nytt år på er i alla andra avseenden.

 6. NAJJJ! Vi satt här och funderade igår jag och mor på huruvida någon av killarna gick på den aktuella skolan, och konstaterade att nej, det gör de nog inte, vilken tur. Tänkte inte så långt som att det var IT-mammans jobb. Shit. Kaotisk start på året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *