I krig och kärlek

Hörde just i P3 Populär att EMI sitter på en miljon osålda ex av Robbie Williams senaste platta Rudebox. Så nu ska plattorna bli fyllnadsmaterial i ett vägbygge i Kina.

No offence, jag gillar Robbie. Men tilltaget känns mest som en hämnd mot Robbie, som vägrar att lämna över sin nya, outgivna platta till EMI eftersom han tycker att bolagets nya ägare inte fattar hur man ska sköta ett skivbolag.

One thought on “I krig och kärlek”

  1. Sicket larv. Sicket barnsligt uselt hämndförsök.

    OM bolaget mot förmodan skulle genomföra planerna, skjuter de sig dessutom själva i båda fötterna med dubbla skott, för ingen ska ju inbilla mig att de plttorna verkligen hamnar i något vägbygge. Snarare säljs de nog GANSKA snabbt – med god vinst åt diverse mellanhänder som inte har det minsta med EMI att göra – på svarta marknaden. Vilket ytterligare underminerar EMI:s chanser att tjäna pengar på plattan genom t ex laglig nedladdning.

    Låter som om att det ligger ett och annat i kritiken mot EMI:s nye ägare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *