I have been waiting for you

Nä, jag talar inte om Obi-Wan. Jag talar om dagisbacillerna. Vi har varit friska så länge nu, något måste komma snart. Så har jag tänkt. Och jag tänkte rätt. För nu har Lilla Larsson släpat hem något.

Själv blir hon bara lite snorig men mår prima i övrigt. Mirakelvällingen (hon klämmer tre flaskor om dagen) verkar ge henne den motståndskraft som hennes bröder saknade i den åldern.

Och jag?

Ja, ni vet ju hur det är när en kille blir förkyld.

3 thoughts on “I have been waiting for you”

  1. Ojrå. Stakkars. Maken håller också på att få vad det nu är som barna har släpat hem. Jag rekommenderar sköljning med klorhexidin, det finns en sort som heter Corsodyl som säljs receptfritt på apoteket. Man riktigt känner hur bakterierna fräts bort och jag är övertygad om att detta verkligen motar annalkande förkylningar. Hur som helst: Cry on you (=krya på dig).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *