Dagens agenda

Först ska jag fixa med lite olika småsaker, som räkningar, proppfulla hårddiskar, avtal och annat.

Sedan: avfärd till Sisjön i södra Göteborg.

Ni känner kanske inte till det, men idag är det faktiskt Ridderheimsdagen. Det framgångsrika delikatessbolaget i Göteborg ska bland annat presentera andra utgåvan av Ridderheimsrapporten, en rapport om trender i matsektorn som man gör i samarbete med Kairos Future.

Jag kommer att vara där, och återkommer med rapport lite senare.

En intressant detalj i sammanhanget är att jag inte kommer att färdas särskilt ståndsmässigt. The mean green racing machine har nämligen fått punktering igen. Jag har kört bil i över 20 år, och aldrig fått punktering. Nu har jag fått två på samma bil, på mindre än en månad.

Som tur är har vi numera en väl tilltagen fordonsflotta, och med gamle trotjänaren Toyota-San och en dunk motorolja ska jag nog kunna ta mig till Sisjön och hem igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *