be-ar-näs-in-box

Jag vet inte om det är kul eller läskigt, men en av de 16 artiklar jag skrivit idag handlade om ett företag i Vindeln (visst var det där Tvilling-deckarna bodde?) som ska börja sälja bearnaise-sås i bag-in-box. Kranen från den vanliga bibben är ersatt med en pump.

Visst är det cool med produktutveckling. Men bearnaise?

Jag får lite kväljningar, nästan.

Och sedan tänker jag på ett varuprov jag fick för några år sedan. En storköksförpackning med bearnaise-sås i pulverform. 42 portioner…

Gav bort den till svägerskan och hennes familj, fast det var mest på kul. Sån humor har jag, nämligen.

😀

2 thoughts on “be-ar-näs-in-box”

  1. Känner inte till bearnaissåsföretaget, men kan livligt rekommendera Vindelnrökt kött. Det görs nog inte bättre någon annanstans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *