Well, f*ck me

Gordon Ramsays TV-serie Hell’s Kitchen blir TV-spel. Det börjar inte säljas förrän 2008, annars hade detta spel lätt platsat på min önskelista.

3 thoughts on “Well, f*ck me”

  1. Vi har redan gjort spel av Ramsey. Jag och några vänner hittade på en enkea variant av “dricka-spel”. Varje gång Gordon svor fick man ta sig en klunk grogg. Hua! Svordomarna kommer i en strid ström, för att sedan upphöra någon minut eller två och sedan radas upp på nytt igen. Det blev ett antal nyblandande groggar under programmet gång.

  2. Vilken strålande idé! Det är ju en helt ny variant av det vi brukade kalla plongfest förr om åren. Vi samlades framför Tipsextra. Plonget när det blev mål i en match fyllde samma funktion som Gordons svordomar i det här fallet.
    Det spelas ju rätt många matcher parallellt, så det kunde gå riktigt illa ibland. Tanken var ju att man skulle gå ut och hitta på något när Tipsextra var slut. Det var inte alla som kom sig iväg, kan jag säga.

  3. Haha. Det där känner jag också igen! Med rätt sällskap, och en bra variant av drickaspel är alkohol fantastiskt roligt ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *