Toast me, baby

Jag är mycket, mycket svag för rostat bröd. Faktum är att jag brukar ge rostat bröd äran för närmare tio procent av den person jag är idag.

Så mycket gick jag nämligen upp i vikt under en fyramånadersperiod i ett vegetariskt hushåll med tre galna studenter i Storbritanniens kanske gråaste stad: Birmingham. Den vegetariska maten var jättegod och vid den dagliga middagen klockan fem åt jag så att jag storknade. Varje dag. Och varje kväll när det var läggdags var jag vrålhungrig igen, och lösningen blev toast. Ofta med jordnötssmör. Crunchy.

I know, I’m just a hopeless sinner. Toast me – I deserve it!

Ja, det där var egentligen en helt ovidkommande inledning. Tvärt emot alla journalistiska principer (med detta är ju bara en blogg, så skit samma) kommer pudelns kärna här på slutet.

Det handlar om dagens bloggtips: Dr. Toast. Här kan du läsa allt om toast och lite till. Det finns till och med en avdelning som heter “Ask Dr. Toast” och en med poesi under parollen “Toast Haiku.”

Lovande, eller hur?

Tyvärr uppdateras Dr. Toast-sajten lite för sällan. Därför bjuder jag på ytterligare en toast-sajt: The World of Mr. Toast, där du kan träffa Mr. Toast själv och hans vänner i form av serier, animationer och skämtteckningar.

Som sagt: rostat bröd är underbart. Speciellt den här sorten, som man inte lägger på sig av…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *