Test/tips: Tonfisk Xpress

Jag har inte sett den förut, men har inte lyckats få kläm på om Abba Tonfisk Xpress är en ny produkt. Men jag tror det.

Det är en grillad tonfisk i en färdig vinägrettsås, som gör att man vrålfort kan slänga ihop en tonfisksallad. Bekvämt, gott och nyttigt. Den variant som jag testade är smaksatt med grillad paprika, och för att göra det riktigt simpelt köpte jag även en färdigskuren sallad.

Fyllde även upp med lite pasta för att få det hela lite matigare, och jag tycker det blev riktigt gott med en syrlig och fräsch smak från vinägretten. Tonfisken kunde dock gärna fått lite mer smak, både av marinad och grill.

Men det här är oslagbart enkelt och en sån här burk kommer nog att stå ofta i mitt kylskåp framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *