Som sagt

Making up for lost time – det har varit annandagens tema. För efter att min pyttelilla släkt givit sig av hemåt – med magarna fyllda av IT-mammans Scampi orientale (recept kanske kommer framöver, vem vet?), cheesecake, kaffe och julgodis – dök våra kära gamla vänner H&M (nej, ingen av dem säljer kläder) upp.

Ska gamla vänner glömmas bort?

Nej.

Definitivt inte sådana vänner som H&M. Visserligen pratade jag med H i telefon för någon månad sedan, men i övrigt har vi knappt haft kontakt på uppemot ett par år. Men det spelar liksom ingen roll. De finns alltid där. Vi finns alltid här. Ingen behöver tvivla på det, och det får mig att känna hopp om mänskligheten.

Jag vet inte om H&M läser detta, men om ni gör det: I love you. Forever. Puss å kram å allt sånt.

2 thoughts on “Som sagt”

  1. Jag träffade en gammal skolkompis (ej klasskamrat men ändå bra vän) på cityterminalen i Sthlm, och vi kom fram till att han jobbar ca 500 m från mitt hem(!) =) Vi har lovat varandra att vi ska ses och ta en fika eller en öl, sånt brukar rinna ut i sanden men vi har bekräftat mötet efter första återträffen så det kommer bli av!

  2. 40-års kris var det ngn som sa när jag berättade att det var kul att träffa Old friends… Vet inte det ja, kanske helt enkelt som du skrev. Även om man inte har mkt kontakt finns den gamla kontakten ändå kvar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *