Jag gör slut

Jag har träffat en annan. En som jag gillar mycket bättre, och som har samma intressen som mig.

Sorry, Facebook. Vi kanske kan vara vänner ändå?

(Vänner! Shit, vad rolig jag är. Friends, liksom.)

Allvarligt skojat: Du som gillar musik måste kolla in imeem. Jag är helt fast, det är lite som Pandora och Facebook på samma gång.

One thought on “Jag gör slut”

  1. Nu jävlar måste en kärring få ryta till! Ska ICA belönas som tack för fusket och vi konsumenter straffas? ICA försöker nu centralfabricera köttfärsen så det enda som finns blir deras grovmalda, feta, läskiga färs som dräller av fett o vätska.

    Nä, uppmana alla hederliga handlare att storsatsa på egenmald färs under parollen: “Här fuskas inte – så vi mal färs precis som tidigare”. Då kan konsumenterna lätt se vilka som fuskar, nämligen alla dem som övergår till centralpackad fabriksfärs. Och välja hederliga butiker med färsk färs utan fusk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *