Fritids har öppet

Legolas har två kompisar här. Jag tror de leker levande charader, faktiskt. På ett väldigt högljutt sätt, men ändå.

Magic är ute och cyklar med ett gäng andra kompisar.

Jag själv, som hade stora planer för allt jag skulle hinna denna dag, finner mig istället runtkutandes i huset för att röja i den värsta röran och tänka ut något att utfodra kidsen med. Fattar inte hur det kan bli så stökigt, fast ett stalltips är förstås att stora ommöbleringen/skåprensningen häromdagen kan ha något med saken att göra. Plus Lilla Larsson, som är helt fenomenal på att kånka runt allehanda ting och lägga på allehanda ställen.
Själv hatar jag röran innerligt, den får det att krypa i kroppen på mig, och det blir bara värre av att man alltid har myriader av saker som är viktigare. Grr.

3 thoughts on “Fritids har öppet”

  1. Här ser det ut som om en bomb har slagit ner och jag är ensamstående. Du är välkommen om du behöver semester, det går snabbt att städa om jag vet att någon kommer men jag tror att du skulle sakna it-mamman samt busungarna inom några timmar 🙂

  2. Det är ju precis så det funkar! Igår kväll ringde nämligen en av Magics kompisar och frågade om han fick komma och lämna en liten julklapp. Hans mamma och plastpappa är mycket trevliga och lättsamma typer, som man gärna bjussar på en snabbfika.
    Så när IT-mamman lagt på luren, utbröt febril aktivitet och en kvart senare såg det riktigt schysst ut.
    Annars kommer jag gärna förbi en annan gång. Var det Västerås?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *