En önskelista till – illustrerad denna gången

Får man det? Jag har blivit utmanad igen, denna gång av Idépappan.

Jag skrev visserligen en lista häromdagen, men jag kör igen. Och nu blir det prylar. Illustrerat.

1: Bodyclock. En sån där väckarklocka som simulerar soluppgången. Det sägs att man ska vakna utvilad och full av energi – need I say more?

2: Ny köksfläkt. Vår gamla är… Gammal. Ful. Dålig. Högljudd.

3: En egen robot. Det här är Toyotas så kallade Partner Robot, som inte bara spelar trumpet, utan också hjälper till i hemmet.

4: Nytt golv. I hall, vardagsrum och kök. (Yep. Öppen planlösning.)

5: Någon som lägger in golvet. Visserligen har jag inga problem med att göra sånt här själv, men tiden saknas. Dessutom har jag just nu ingen större lust. Vill bara att det ska bli gjort.

bild-59.jpg6: Nytt avgassystem till den lilla gröna. Just nu har den ett sånt där racingsystem, det låter så högt att man får skavsår på trumhinnan när man kör på motorvägen.

7: Någon som monterar avgassystemet. För motivering, se punkt 5. Om någon monterar avgassystemet, kan vederbörande även få kolla över tändsystemet. Det verkar också behöva bytas. Och batteriet. Suck.

Möjligen kan roboten fixa bilen och golvet. Och fläkten också, helst. Roboten verkar helt enkelt vara lite av en nyckelfigur här.

Nu är meningen att man ska tagga sju andra bloggare som också ska göra varsin önskelista. Men jag hoppar det. Du som känner dig inspirerad ska absolut göra en önskelista, och inte bara för att jag säger det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *