Biiig problem

Kaffetorsk.

Alltså, det är sällan kaffetorsk i det här huset. Jag får emellanåt prover på nya kaffesorter, och dessutom får man ju nuförtiden emellanåt kaffe i present. Smaksatt eller lite premium av någon annan anledning. Slänger sällan, det kan komma till pass i en nödsituation.

Det värsta är att jag är rätt hopplös på det här med kaffe. Jag vill ha Zoégas Mollbergs Blandning. Inget annat.

Idag var det tomt i Mollbergs-burken. Inköpsavdelningen har inte skött sitt jobb. Tyvärr är det nog jag som är inköpsavdelningen, men jag ska ge mig en skopa ovett lite senare.

En noggrann genomsökning av skåpen visade en besvärande brist. Allt som fanns var ett paket med Gevalia Mellanrost, förmodligen det kaffe jag avskyr mest. Skulle tro att det är en lotterivinst eller något.

Så nu sitter jag här och försöker pina i mig den sura brygden. Det går sådär, kan jag säga.  Men vad gör man inte för att hålla koffeinhalten uppe…

3 thoughts on “Biiig problem”

  1. Håller med, Mollbergs är det bästa kaffet. Min fru pratar om detta med Rättvisemärkt så oftast blir det Hazienda ändå. Men kan inte förneka att jag blir lite glad när hazienda är slutsålt och man “måste” köpa Mollbergs.

    Zoegas är det som gäller hursomhelst, har prövat annat ibland och det kommer inte ens i närheten smakmässigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *