Titta – en mlogg

John Mayer gör störtskön musik. Amerikanska rötter, blueskänsla, laid back men ändå polerat och anpassat för den amerikanska FM-radion. Jag upptäckte honom på Herbie Hancocks duettplatta Possibilities, där han och Herbie gör en helt underbar version av Stitched up.

Men nu upptäckte jag att John också har en blogg. Inte så konstigt egentligen, det måste vara det perfekta tidsfördrivet för en verbalt begåvad artist som tillbringar evighetslånga timmar på flygplatser och i turnébullar.

John Mayers blogg är välskriven och stundtals rolig, och på senare tid har han tagit den intressanta vanan att plåta och skriva om måltider han äter. Intressant, på min ära! Synd att han lägger en fet copyright-text över hela bilden, även om jag gillar att han påminner folk om upphovsrätten. John själv kallar det sin celebrity mlog.

Och när du surfar in för att läsa om hans senaste måltid (Duck Shepherd’s Pie, för övrigt) måste du passa på att lyssna på hans musik. I högerspalten finns en spelare där du kan lyssna på lågupplösta versioner av några låtar samt kolla videon till Waiting on the world to change.

One thought on “Titta – en mlogg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *