Snålfrukost

Nu ska jag strax ge mig ut på stan och skaffa lite frukost. Igår åt jag en fantastisk frukost här på hotellet med korv, bacon, stekta tomater, nybakt bröd, färsk frukt och – potatisgratäng! Breakfast potatoes, kallas det.

Jag stod mig på det större delen av dagen, men snåljåpen i mig säger att jag ska äta frukost nån annanstans idag. På det här snikhotellet ingår nämligen inte frukosten. Inget annat heller, för den delen. Internetuppkopplingen kostar pengar, och är inte ens trådlös. Vattenflaskorna i rummet kostar fyra dollar styck och den lilla kaffemaskinen vågar jag knappt använda – det kostar nog att använda den också…

Faktum är att jag tror jag ska släpa ned mig datorn till fiket i korsningen mellan Monroe och Wabash (det låter så coolt, var bara tvungen att skriva det). Det sitter en liten skylt i fönstret där: “Free WI-FI.” Äntligen någon som bjussar på något.

5 thoughts on “Snålfrukost”

  1. Hela Redaktionen är så grymt avundsjuka så att vi funderar på att i protest sluta läsa din blog tills du är hemma (men vi kan inte hålla oss, det vet vi ju).

    ha det så skönt du bara kan!

  2. Jag gör mitt bästa. Frullen blev för övrigt en Egg, cheese and bacon biscuit på Doddes. Helt ok, och kaffet var ju fantastiskt.

  3. Helloooo på dig, du. Min mobilkamera tar så sopiga bilder att jag skäms. Men ok, nästa gång ska jag plåta. Kanske.

  4. Oooooh, frulle på Doddes. Även om man kan käka det hemma så är det ändå inte samma sak. Grymt, grymt avundsjuk!

    Men lika glad för att du får vara där!

    /Redaktionen FFL eller mest Xtian egentligen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *