Ossj, nu börjar jag visst få bråttom

Det är dags att lämna hotellet. Jag ska checka ut senast klockan elva, vilket är om 51 minuter. Som tur är kan utcheckningen fixas mycket smidigt på detta hotell, via telefon eller TV, faktiskt. Man kan också göra det via nätet, men då måste man vara medlem i någon Hiltonklubb.

Såg förresten att detta är det hotell i Nordamerika som drivits längst utan uppehåll. Detta proklamerar man stolt, eftersom man håller på och bygger om just nu (utan att stänga, vilket många andra hotell gör under renovering) och gärna vill förklara för gästerna att det finns en logisk förklaring till att dörren man gick ut genom igår plötsligt är igenspikad.

Själv tycker jag att det hela andas samma snålhet som genomsyrar resten av verksamheten. Man tar betalt för allt: frukost, Internetuppkoppling, till och med för den lilla vattenflaskan som finns på rummet. Samtidigt finns det ingen minibar/kylskåp, kanske för att man ska tvingas att handla i hotellets bar i möjligaste mån.

Oj, nu har jag visst bara 41 minuter på mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *