Nya sajter ploppar upp

Bolaget bakom sajterna Pigga Barn och Kostkoll lanserar ytterligare två sajter, och har nu en hel skog av olika webbplatser inom mat och hälsa.

Nytillskotten heter Toppendricka och Vitamin och Mineral.

Dessutom tycks varumärket Allt om Familjen vara tänkt som ett paraply över alltihop. Men när man klickar på Allt om Familjen-loggan, hamnar man på en halvfärdig sida med fyra tomma boxar i botten, var och en med rubriken “Rubrik”.

Egentligen gillar jag idén, och rubriker som Lektipset, Pigga Barn och Gravidkost borde vara en god start. Men det känns ändå oprofessionellt. Spretigt, rörigt, hänger ihop men ändå inte. Och det är synd, för idén är som sagt god. Svenska familjer behöver hjälp på traven.
Gänget bakom, med ekonomen och make up-artisten Zarah Öberg på topp, borde plocka in en kunnig webbdesigner/utvecklare för att styra upp det här projektet. Koncentrera sig på ett varumärke som kommunicerar själva grundidén, råd och tips om familjens kost och hläsa. Då skulle det kunna bli riktigt bra. Som det är nu, blir jag bara förvirrad av alla olika namn, färger och utformningar.

Och toppendricka? En sajt där man kan läsa att man kan dricka en espresso om man är fikasugen. Eller dricka cider när man har fest. Det var inte riktigt de tipsen jag hade väntat mig…

2 thoughts on “Nya sajter ploppar upp”

  1. Oj, den kritiken får vi verkligen ta till oss. Vi skulle gärna ta in en utvecklare som tittade på idén men tyvärr så är sajterna ideela och det är lite svårt att få andra att jobba gratis, tyvärr 🙂

    Vi brinner för att informera och hjälpa människor inom hälsa och det namn som vi gör det under är den ideela verksamheten Pigga Barn. Allt om familjen är under konstruktion…

    Ha en fortsatt härlig vecka!
    Zarah Öberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *