Nej tack

Den här tror jag att jag står över. Hur nyfiken jag än är på nya smaker.

bild-49.pngDr Pepper har redan från början en lite udda smak som är en blandning av 23 olika smakämnen. Receptet är förstås hemligt, men det krävs inte mycket kunskap för att identifiera några av aromerna, som till exempel körsbär, ingefära och kanel.

På senare år har Cadbury Schweppes, som numera äger Dr Pepper, utvecklat en rad nya varianter. Cherry Vanilla, bland annat.

Och nu lanseras alltså den här, som uppges ha smaken av ett chokladdoppat körsbär. och Dr Pepper. Eller Doctuh Peppuh, som man säger i Texas, där drycken en gång såg dagens ljus.

Den mer exakta födelseplatsen var förresten Waco, Texas. En ort som många människor minns av helt andra och mycket tragiska orsaker…

3 thoughts on “Nej tack”

  1. Man får ju bara fler och fler eftertryckliga varningar för att hålla sig borta från Waco. En ort som kan spy ur sig en ond dekokt som Dr. Pepper kan inte vara sund på nåt annat sätt heller.

  2. jag hade jättejättegärna smakat. Hoppas att The Doctuh himself läser den här posten(att han läser Salt vet vi ju redan..) och flyger in några samples till Redaktionen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *