Nämen titta

…en annons! Och den är ju formulerad nästan precis som en av webbfrågorna jag haft här på bloggen. Fast jag undrade om du brukar köpa svenskt. Om affärerna skulle sluta sälja importerat, skulle vi tyvärr få problem, för de svenska bönderna producerar inte tillräckligt, särskilt inte av nötköttet.

Men Hemköp har haft det här som en käpphäst länge, och en gång i tiden var man först med att stoppa imortköttet, ett tilltag som då blev en rasande succé och upptakten till ett mycket framgångsrikt varumärkesbyggande.

Normalt sett skulle jag aldrig uppmana dig som läsare att klicka på annonsen, och jag får inte heller betalt per klick, utan per visning. Men jag tycker frågan som Hemköp ställer är principiellt intressant, så klicka gärna du också och ge din syn på saken.

Själv ska jag käka frukost, som sagt.

2 thoughts on “Nämen titta”

  1. Jag funderade på vad du pratade om, förstod ingenting. Men kanske du ska fråga din fru om tekniken bakom visningen?

    Annonsen syns inte om man via andra länkar kommer direkt in på detta inlägg, inte heller i min RSS-läsare.
    Det är bara om man besöker din sida via huvudingången som den verkar synas.

  2. Tack för tipset! Jag tror jag kan svara själv, eftersom jag själv lade in koden för annonsvisningen.
    Du har helt rätt: annonsen visas under första inlägget på första sidan. Om man går direkt till inlägget från exempelvis en rss-läsare, så syns den inte. Däremot ska jag nog ta och lägga in koden där också faktiskt, eftersom det är många som kommer den vägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *