Lunchen, ja

Direktören dök inte upp. Precis som jag trodde. Jag har en dejt med honom imorgon istället, får se om han dyker upp då.

Jag utlovade en bild på dagens lunch. Här kommer den:

lunch.jpg

I flaskan är det läsk från underbara Jones Soda co, som gör läsk med riktigt rörsocker (till skillnad från nästan alla andra som sötar med ett slags sockerlösning som görs av majs) och dessutom i helkonstiga smaker. Den här smaken heter Gingerbread man, pepparkaksgubbe, och smakar faktiskt rätt likt en pepparkaksgubbe. Med kristyr på, för det är rätt sött men faktiskt förvånansvärt gott.

Jag letade efter deras läsk med smak av julskinka, men den hittade jag inte. Bara pepparkaksgubbe och Christmas Cocoa samt en presentförpackning med fyra olika läsker med smaker av olika pajer: blåbärspaj, rabarberpaj och så tror jag det var någon med vanilj och kanske citronmarängpaj. Jag vågade inte köpa för jag var rädd att inte orka bära allt hem. Det gjorde jag knappt ändå.

I plaströret till höger ligger potatischips av samma typ som Pringles, alltså extruderade likformiga saker. Dessa var friterade i solrosolja, vilket inte märktes ett dugg på smaken.

Ja, mina vänner, det där var min lunch. Nu ska jag lägga mig på sängen och blunda en liten stund innan jag stryker nästa skjorta och ger mig ut för att nätverka.

One thought on “Lunchen, ja”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *