3 thoughts on “Jag gör vågen”

 1. Well, hey. Tydligen skriver jag dåligt, är en allmän skitstövel och dessutom har jag konstiga åsikter. Jag? Den mesigaste av de mesiga?

  Läs kommentarerna i på Dagens Media häääär..

  (=Jag fattar verkligen ingenting. En man stjäl mina texter. Då ska JAG ha skit? Förklara gärna, kära kolleger, hur detta funkar.)

 2. Nej. Jag tänker inte läsa kommentarerna i Dagens Media, det har jag slutat med för länge sedan. Det är bara en massa ufon som häckar där. Hos Dagens Media och Resumé har jag sett de grövsta påhopp man kan tänka sig, tillräckligt för att jag faktiskt ibland ska fundera över det här med kommentarsfunktioner.
  Så vad jag menar är: bry dig inte om det.
  Hur det funkar vet jag inte riktigt. Men jag har en känsla av att reklam- och mediabranschen är överbefolkad av skitnödiga, avundsjuka och förtryckta människor.

 3. Lotten: Stark och klok kvinna sätter framgångsrik etablerad yrkesman på plats… då reagerar gubbarna med reptilhjärnan. Det är tragiskt, men tyvärr inte första gången. Njut du av att ha fått rätt – och att ha fått en förbehållslös ursäkt och löfte om bot och bättring från mannen själv, minsann! – och le medlidande åt alla losers som måste försöka trycka ner dig genom sura kommentarer… som vanligt givetvis anonyma sådana dessutom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *