Jag fattar inte riktigt

Gmail har som bekant den stora godheten att finansiera sin utmärkta mejltjänst med hjälp av annonser. Det är jag helt för, och du har säkert märkt att det börjat dyka upp en och annan annons även på denna sajt.

bild-48.pngMen Google, som driver Gmail, säger att annonserna är riktade. Följaktligen ska de ha ett innehåll som emellanåt bör intressera mig som person.

Jag slänger stenhårt, och sparar bara mejl som jag känner mig säker på att jag kommer att kunna ha användning för. Ändå har jag just nu 4091 4093 sparade mejl i min inbox.

Det jag inte riktigt fattar är hur Google kan tro att jag är en frimurare med tarmsköljning som hobby och stor intresse av att investera i teak? Annonser om dessa ting dyker nämligen upp hela tiden.

Och jag klickar aldrig. Ändå kommer de tillbaka. Om och om igen.

Shom en kümmipåll, typ.

2 thoughts on “Jag fattar inte riktigt”

  1. Klart du är intresserad av tarmsköljning! Du har bara inte insett det själv än! Ha förtröstan för google — din vän i hobbydjungeln!

    (Att du är frimurare måste du givetvis förneka offentligt eftersom det är så mycket hysch-hysch kring det där. Men google VET!)

  2. Hm, jag tycker mig kunna misstänka att Fröken Rakblad talar lite i egen sak i denna fråga? Eller åtminstone i familjens sak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *