I’m on my way

Sitter just nu i ett avskilt hörn på Landvetters flygplats. Jag lyckade sta mig hit trots en märklig bussresa. Ska inte trötta ut dig med alla underliga saker som hände, bara nlja mig med att konstatera att det är en märklig känsla att ha en person som sitter och fräser svordomar och könsord oavbrutet under 20 minuters tid. Strax bakom, såpass nära att jag nästan kunde känna hur saliven landade på min axel.

Just nu sysslar jag med följande (hurra för mobilt bredband och en MacBook Pro med inbyggd webbkamera!):

landvetterlast.jpg

Ser väskor bli misshandlade av Novias personal.

landvetterkaffe.jpg

Dricker kaffe…

landvettermacka.jpg

…och äter en smörgås.

Men nu måste vi tyvärr stänga avdelningen för värdelöst vetande. Go to gate, typ.

3 thoughts on “I’m on my way”

  1. Hej alla! Hustrun meddelar här att maken (alltså Stellan) har problem med att få datorn att funka Over There. Nån adapter som inte passade. Så nu vet ni varför ni inte får veta nåt. Och att han inte har störtat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *