I’m a costume guy

Se mig som du aldrig sett mig förut! Jag är klädd i en av de två kostymer jag äger – den svarta som annars mest använts under begravningar på senare tid – och sitter i en bunkerliknande lokal som ska föreställa presscentret på McCormick Center i Chicago. Här är tomt så när som på en amerikansk journalist och två amerikanska damer som snackar om en olja man kan smörja i handflatorna och bli av med huvudvärk och allt möjligt.

costumeguy.jpg

Nu ska jag skriva en artikel om Kinas ekonomi. Har precis lyssnat på ett extremt intressant föredrag om detta ämne. Dragningen var såpass intressant att jag var tvungen att haffa gubben efteråt och fråga honom en myriad frågor till.

I’m such a nerd.

4 thoughts on “I’m a costume guy”

  1. Efter timmar av corporate bullshit kan man inte bli annat än uttråkad. Damerna är mycket trevliga, och männe också. Sorry, excuse me, pardon, thank you och så vidare. Där har vi svenskar mycket att lära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *