Dagens överraskning

Med viss möda tog jag mig upp imorse och fick mig själv och Legolas påklädda och klara för fotbollsträning. Som tränare borde jag förstås vara där en liten stund innan, precis som de andra tränarna. Och det brukar jag vara, men idag är marginalen ynklig. Vi hoppar in i British Racing Green och rullar nedför gatan.

Det är något som inte stämmer.

Muskelservon är unikt trög och det rullar inte som det brukar. Så halvvägs nedför gatan stannar jag och går ut.

Punktering!

Bara att backa lite försiktigt tillbaka hem. Rusa in och leta upp nycklarna till Toyota-san, som troget står på parkeringen i väntan på att vi hjärtlöst ska byta bort honom till en vilt främmande människa, i utbyte mot några ynka tusingar.

Våran Volvo Vhalvfjers måste IT-mamman ha för hon ska köra Magic till basketmatch lite senare. Som tur är, är Toyota-san lika pålitlig som alltid och tar oss till träningen och hem utan att knota.

När vi ändå är inne på fotboll, tänker jag inte nämna ett ord om gårdagskvällens händelser. Istället ska jag se om det går att hitta en däckfirma som har söndagsöppet.

11 thoughts on “Dagens överraskning”

  1. på tal om hjul – GB Sandwich Pepparkaka!! har det ngnsin gjorts en godare glass?
    jag hänger inte med glassvängen, vet inte om det är en nyhet men Gud va go den är. smakar mer pepparkaksdeg än “färdig” pepparkaka.

  2. Den är inte alls fel, faktiskt. Men ny är den inte – jag tror den kom förrförra julen. Förra julen kom lussebulle-sandwichen.

  3. På tal om magnum Köttkorv – min idol Martha Stewart gjorde idag en tårta till barnkalas där det fanns barn som inte åt godis. Tårtan var av modell köttfärslimpa förklädd till gräddtårta. Supergott, enligt henne själv…..

  4. Var det en pyspunka eller nån JÄVLA miljöpucko som hade tömt ut luften på Hisingstraktorn?

  5. Hisingstraktor? Närå, här pratar vi om brittisk kvalitet. Och det enda puckot i sammanhanget är nog jag själv, som inte lyckats få bort all pappspik från uppfarten efter takomläggningen i våras.

  6. Pappspik, hrm, jaja, piasavan skulle fått ta några varv. Brittisk kvailtet? Finns bara på MG, Rolls, Bently och x antal single malts från Skottland som trots allt är GB. Möjligen menar du färgen, Racing Green. DET är kvalitet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *