Coops nya fejs

sara_begner_webb.jpg

Matmästare Sander har ju trappat ned och är på väg i pension. Så nu rekryterar Coop  en ny förmåga som ska vara koncernens ansikte utåt i matfrågor. TV-kocken Sara Begner, känd från Saras Kök och Toppform, tar över posten som chef för Coop Provkök.

Sara är kock och näringsterapeut och hon hoppas nu kunna ge Coop en yngre profil.

Samtidigt har hon sannolikt själv stängt dörren till matlagningsprogrammen, åtminstone i SVT. Den statliga televisionen lär knappast gå med på att ha henne i rutan om inte Ica-Stig ens får leka tågresenär i På Spåret.

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

4 thoughts on “Coops nya fejs”

  1. Jag var imponerad av att Sara lyckades laga bra mat trots att Ann söderlund hela tiden fanns i närheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *