Any time

Jag vet inte exakt hur ny den är, men jag har inte sett den förut. Och på Nestlés hemsida står den omnämnd som “nyhet”, vilket i och för sig inte är någon färskhetsgaranti.

Hur som helst. Jag är en riktig sucker när det kommer till After Eight. Däremot är jag inte odelat positiv till alla spinoffvarianter som lanserats under varumärket på senare tid. Glassen är till exempel förskräcklig.

bild-223.jpgMen den här, After Eight Any Time, är riktigt god. Nästan i nivå med originalet. En subtil mörk chokladsmak som avslutas med en frisk och nästan lite sprallig mint. I den lilla pastillen Any Time har man dessutom fått till det rätta knastret som gör det hela till en äkta After Eight-upplevelse. Klicka på bilden för en större version.

Plus också för den smarta förpackningen med ett litet hål för att släppa ut pastillerna en och en. Så slipper man sitta och gräva med fingret i asken.

2 thoughts on “Any time”

  1. Jag minns att jag och sambon åt dessa för länge sen, och vädret var vinter utanför fönstret. Ja, det måste alltså varit antingen tidigt på 2007 eller sent på 2006, så därför tycker jag inte de är så värst nya… Men de var rätt goda minns jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *