Tack, Tina

Jag tror det är Tina Nordström som jagar hit en del folk ibland. Kollade just statistiken över sökfraser som folk använt för att hitta hit. Så enormt många har inte hittat hit ännu denna månaden (statistiken nollställs vid månadsskifte) men förvånansvärt många tycks vara på jakt efter just Tina.

Och salt.

“Tinas salt” toppar listan över sökfraser. En annan fras är “Mat-Tina salt” och ytterligare en (den är rätt kul på nåt sätt) är “vilket salt använde mat Tina.”

Och när man ändå är inne på det här med salt och sökningar: om man söker bland svenska sidor i Google efter ordet salt, så är den här bloggen tvåa av närmare två miljoner sidor! Efter wikipedias svenska sida om salt. Det måste vara Tina-effekten.

4 thoughts on “Tack, Tina”

  1. Det är ju ändå ganska städat som sökord – men jag, som är en snäll och städad tant, blir hittad via: bondage… tjocka villiga hemmafruar… badbiler…naken…pagefrisyr (det sista är väl okej, då) och det är inte EN gång det sökts på de orden, utan många!

    Vad sägs om det? Det är så att jag själv börjar undra om nån annan spännande person går in och bloggar i mitt namn om nätterna…

  2. Det har förekommit rätt mysko grejer här också. Men inte än så länge under den här månaden.

  3. jag blir hittad via sökorden “banankaka”och “den sista färden” samt “snortajta jeans”. Haha. För övrigt tänker jag jämt på en skånsk låt, med Alf, när jag kommer hit: “jag ska ge dig allt, sött och salt” och det i sin tur får mig att tänka på “Randig kaviar med banan” som ju sägs vara söt och salt. Den fanns för övrigt inte på min lokala lilla affär idag.

  4. Jag har också letat efter banankaviaren, but to no avail. Den verkar slutsåld, till och med, för det sitter en etikett i hyllkanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *