Ta bort henne!

Loggar in på min fejsburk och möts av…

Anna Skipper! IGEN!

ψζδ◊∞§€&%!!!!

Hur ska jag få bort henne? Omega 3-reklamen med hennes nuna hemsöker mig. Det är fullt möjligt att det blir hon som får mig att stänga mitt konto för gott, för om hon ska bosätta sig i burken – då kan jag inte vara kvar. Tyvärr.

Bäst att kolla en gång till…

NEJ!

Hon är fortfarande kvar. Nu måste jag ta mig ett glas.

2 thoughts on “Ta bort henne!”

  1. Jag irriterade mig till döds på en reklamfilm för Mitt val vitamintabletter – jag har bara trettio sekunder på mig så lyssna noga; en del tycker nog att jag är lat…”
    Aaaaaaaaaaaaaaaaarggggh
    Näe, inte lat, aspuckad.
    Skrev till företaget och sa att om det där är det bästa de kunde få i termer av 30 s reklamfilm så behöver de en ny reklambyrå. Visade sig att de bara skulle visa den i tre dagar till och sedan spela in något nytt.

    Anna Skipper är som vattentortyr.

  2. Vattentortyr – utmärkt beskrivning. Jag tänker också på ljudet från en tandläkarborr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *