Partykoma

Ändrade just min status på Facebook till “recovering from a serious party coma.”

Gårdagens 40-årsskiva blev en riktig höjdare. Födelsedagsbarnet, Fru Herrekipering, hade fixat till en finfin italiensk buffé och vid bordet blandades trivsam konversation med allsång och diverse fröjd och gamman. Gästerna utgjordes av en ganska spretig blandning, som du kan läsa mer om här. Tankarna snurrar nu för fullt inför min egen, snabbt annalkande, högtidsdag.

När maten var undanstökad, åkte bord och stolar bort och discokulan snurrade igång. Vi hade blivit förvarnade om att det vankades disco, och så blev det. Efter en något tveksam inledning blev det full fart på dansgolvet, och idag har jag rejäl träningsvärk på ett antal ställen.

Hela söndagen har framlevts i ett slags partykoma, orsakat av hög fysisk aktivitet i kombination med ett visst alkoholintag. Nu börjar jag känna mig som folk igen, men fruktansvärt trött. Så det blir nog godnatt rätt snart efter Parlamentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *