Min vän i den gröna asken

Den här bunkrar jag alltid upp med när jag är utomlands.

Tur det, vet inte hur jag skulle klara mig utan.

Ett tag gick det att köpa Lemsip på Apoteket, men försäljningen var för dålig så den togs bort. Kvar finns bara en göräcklig Panodilsoppa med menthol- och svartvinbärssmak. Äckligt och faktiskt nästan lite obehagligt.

Lemsip är perfekt, och med lite honung blir det ganska gott. Sedan, efter en dryg halvtimme, mår man mycket bättre. Smärtan är borta, och nu känns det bara som om jag har ett niovoltsbatteri i högra bihålan.

Imorrn ska jag ringa fabbro dåcktårn.

4 thoughts on “Min vän i den gröna asken”

  1. Vet du att K beställde in ett glas med varmt vatten och ett glas rödvin på Gyllen Prag? Det varma vattnet var just till en lemsipportion, även om mina smaklökar meddelade att det smakade som diskvatten med yes citron i, och det hjälpte mycket riktigt. Han älskar de och bunkrar liksom du upp utomlands.

    Själv kan jag tipsa om Nyquils Night & Day-pills för influensa/förkylning. Finns i USA, mig veterligen. En tablett till natten, och man är helt utslagen, en till dagen och man känner sig besvärsfri. Fråga mig inte vad som är i, men säljs i Sverige gör de inte …

    Krya på dig nu!

    PS. Har lagt till dig på länklistan.

  2. Oh jä – tack för tipset. Jag ska till USA i november, då blir det hamstring igen! Min länklista är pinsamt inaktuell, måste verkligen städa upp i den nån dag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *