Lika barn leka bäst

Det var kollegan Newton som fällde yttrandet i rubriken. Men det passar ohyggligt bra på dagens knasigaste extraerbjudande: handla för en hundring på Lidl så får du köpa en flygbiljett hos Ryanair för en spänn.

Åkej – jag ska spendera en surt förvärvad hundralapp i en trist butik med tråkigt sortiment för att få den stora äran att armbåga mig ombord på ett proppfullt boskapsplan, för att sedan under hela resan översköljas av olika erbjudanden om lotter, bussbiljetter, tågbiljetter, smörgåsar, drycker och allt mellan himmel och jord.

Nu vet jag vad ni säger: “Men det är ju därför Lidl är så billigt! Och Ryanair!”

Preciiis.

4 thoughts on “Lika barn leka bäst”

  1. Phew, det var skönt att höra. Dåligt humör är bara för poeter å sånt där kulturpatrask.

  2. Men ibland bjuder Lidl på fina grejer också, som deras portugisiska drive i somras någon gång, med getost-to-die-for! Och makadamianötterna som är så goda. En gång köpte jag svensk, kravmärkt och färsk lammfärs för en mycket billig penning. Men överlag håller jag ändå med dig. Även om jag är sugen på att åka med Ryanair, mest för att det är vad min plånbok skulle tillåta. 🙂

  3. Jo, jag vet. Lidl är inte riktigt så dåligt som sitt rykte. Och inte Ryanair heller. Men det är ändå tillräckligt dåligt för att jag hellre ska välja nåt annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *