Konserverad gröt

bild-34.pngJag vet att jag hintade åt att det skulle bli rätt tyst på bloggen här idag, men jag klarar inte riktigt att leva upp till det. Antagligen får jag sota för det i eftermiddag, men so what? Det är ju då. Nu är nu.

Hursomhelst, det var egentligen detta jag tänkte skriva om: Jag använder Googles e-postverktyg Gmail, och där dyker det upp annonser som enligt Google väljs ut beroende på innehållet i mejlen. Det du ser till höger är några av de annonser som visades för mig nyss.

Jag börjar undra om det står något i mina mejl som jag inte får se.

8 thoughts on “Konserverad gröt”

 1. Scary! Jag har normalt inbyggda reklam- och spamögon så jag ser aldrig sådant där. Nu har jag kikat på mina egna.
  Riktad reklam är obehagligt, det är som att vara förföljd, och så visar det sig att det är man, men bara för att man på långt håll liknar någon annan. Sådant kan man ju inte försvara sig emot.

 2. Healing! För att du ska överleva bouppteckningen ;).
  Någon bot eller vad det n u är har snott min epost adress från bloggen och nu får jag skumma mejl. INga svenska mejl, vilket gör det skumt.

 3. Pipopp: Jag vet inte om det känns så scary, när jag tittar på vad de tror om mig så tycks de inte ha fattat nånting.

  Jessika: Bouppteckningen överlever jag nog, det kan rentav bli trevligt att träffa släktingar jag inte sett sen Hedenhös. När det gäller mejladressen, så skriver jag aldrig ut den numera. Kör stenårt med kontaktformulär och sånt tråkigt.

 4. Hur fixar man sånt? Kontaktformulär?
  Det är inget stort problem men jag fick ett mail om How to survive chronic disease – a comprehensive guide. 300 dollar. Skumt som tusan.

 5. Jag vet inte hur man gör i Blogger, men jag har lagt till en plugin i mitt WordPress. Funkar jättebra.

 6. Alltså, visserligen var det länge sen vi umgicks men såvitt jag kommer ihåg så passar annonserna in på dig – på pricken.
  En läsintresserad healer med dålig mage som egentligen vill vara JAS-pilot!

 7. Länge sedan? Vi fikade ju häromveckan? Fast det var förstås första gången på typ 15 år.

 8. Its such as you read my mind! You appear to grasp a lot approximately this, such as you wrote the ebook in it or something. I think that you just can do with some percent to drive the message house a little bit, however instead of that, that is excellent blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *