Inte bara gnäll om Street Food

Marcus Samuelsson och hans Street Food fortsätter att väcka intresse. Eftersom jag själv inte haft vägarna förbi Stockholm, är jag utlämnad till att berätta vad andra tycker. Och för att balansera upp de negativa synpunkter som flutit in tidigare, publicerar jag här en kommentar från signaturen Peter.

Synd att alla som gett kanonrespons på både mat och layout av Streetfood inte skriver. Vill man äta billigt och bli äckligt mätt så tycker jag att man kan gå till McDonalds eller liknande för om man äter på Streetfood så känner man att det är riktig mat, en godare och frächare mättnads känsla får man där. Och riktig mat kostar mycket. Jag är dessutom väldigt säker på att maten lagas med mycket omsorg och kärlek. Maten smakar mycket, riktigt mycket! Om man vill ha mer smak så finns ju krydd och såsdisken att ta till…det är ju kul att göra det, att krydda och fixa själv med maten, att själv skapa sin gatumat.
Ollie som kommenterat ovan skriver om tjejen i kassan som inte ser så bra…vad menar han?? – Skall inte hon få arbeta eller? Tycker man är ute på riktigt djupt vatten när man skriver så om en person som försöker göra sitt jobb, trots sitt handikap!

Jag vet inte vem Peter är, men tyckte ändå att en positiv synpunkt förtjänar att lyftas fram.

4 thoughts on “Inte bara gnäll om Street Food”

  1. Jag hoppas verkligen att han lyckas med Streetfood. Det vore så himla kul just för att hans mat helt klart är ett bättre alternativ rent näringsmässigt (inbillar jag mig?) och miljömässigt (vill jag så gärna tro på). Vid provsmakningen jag var på kunde jag dock konstatera att pizzan var underbar (och lite nyttigare än grannen Pizza Hut) men också att en del av maten var rätt smaklös. Tanken är väl dock att tillbehörssåserna ska användas för att fylla på smaken.
    Som sagt…jag hoppas verkligen han lyckas. Och jag hoppas folk förstår att man inte behöver bli McDonaldsproppmätt.

  2. Positiva synpunkter ska givetvis framföras. Jag har nu hunnit bli så nyfiken på Street Food att jag tänker söka upp & testa det nästa gång vi åker till Stan, vilket kan bli till helgen. MEN man undrar varför du är så orolig för hur det ska gå för Mackan S… 😉

  3. Ja, varför bryr jag mig? Vet inte, men jag känner att det här är något som behövs, en idé som är för bra för att förfaras.
    Och kanske allra mest för att jag börja tröttna på att äta förnedrande hamburgare varje gång jag är på språng…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *