Blir man trött av penicillin?

Jag har varit på väg att falla i sömn hela dagen. När jag var i affären för att handla gick det runt i huvudet, och vid glassboxen kunde jag bara tänka på att jag ville åka hem och lägga mig.

Med god hjälp av Magic lyckades jag betala, packa grejerna och ta mig hem. När jag burit in kassarna kollapsade jag på sängen. Sedan sov jag en bra stund. Visserligen med återkommande avbrott, orsakade av diverse tjut och oljud från Lilla Larsson, men ändå. Jag kan inte minnas när jag sov middag senast.

Vi hade goda vänner här på kvällen, det var mycket trevligt och jag lyckades kväva de flesta gäspningarna. Nu är klockan elva och vi väntar på att Magic ska komma hem från nattusdd. Jag kan återigen bara tänka på att få sova, och jag förstår inte varför.

Kan det vara penicillinet som jag käkat i en dryg vecka nu?

Jag vet inte, men det är i alla fall väldigt gott med hallonsorbet.

Gonatt.

4 thoughts on “Blir man trött av penicillin?”

  1. Tips! Hallonsorbet, kravodlad vaniljglass och jordgubbar. Allt i ett plastglas vid ett torp när det är sommar. Det blir kanske svårt nu. Men du kan väl sätta dig på en mjuk matta under en lampa och blunda och låtsas. Det smakar nog lika gott ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *