Båtblogg

Då sitter man här igen. Fast denna gången heter båten Stena Jutlandica, och passagerarskaran har förändrats en aning. Barnfamiljerna har ersatts av ungdomar med en varierande grad av alkoholtörst.

Fast alla barnfamiljer är inte borta. Plötsligt hör jag en liten röst strax intill:

“Hej, Stellan!”

Det är Duracell-killen, en av grabbarna i fotbollslaget som jag tränar. Behöver jag säga att han är den som springer allra mest? Han och hans genomtrevliga familj sitter två bord bort, de har tagit sig en liten minisemester i Fredrikshavn och hunnit med både badhotellet, Skagen och diverse annat.

Nu står grabbarna (jag har även varit tränare för storebror, faktiskt) och hoppar i väntan på att få mata enarmade banditer med föräldrarnas slantar.

Stor båt, liten värld. Ett trevligt avbrott, men nu måste jag jobba. En handfull artiklar ska skrivas. Det är mitt beting, och innan de är klara får jag ingen mat. Det har jag bestämt, och om jag inte lyder mig så måste jag tyvärr bestraffa mig. Och det vill jag inte.

One thought on “Båtblogg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *