Armhålor kan vara jättefina

Åkej, åkej, ÅKEJ!

Det är dags att göra en Alex. I min lilla vädjan för att få Roland Nilsson att stanna kvar som tränare i Gais, begick jag det fatala misstaget att kalla Malmö “Världens största armhåla.”

Resultatet: Läsarstorm (det vill säga två tre kommentarer, varav en kärleksfull tillrättavisning från Xtian och rejält med pisk från Hanna, som tycker jag är omogen, samt att man inte kan sjunka lägre.)

Jag hade inte en aning om att detta var så känsligt.

Får man inte skämta om Malmö?

Hursomhelst: jag är, precis som den gode Schulman, innerst inne en mycket godhjärtad person som älskar barn och djur, och hjälper gamla tanter över gatan (helt sant, fråga IT-mamman). Och Malmö. Du som inte tror mig – läs här. Det är en kärleksförklaring till staden som någon annan kallade för Världens största armhåla.

Sammanfattningsvis: jag gillar Malmö skarpt. Men om Di Blåe tar Gais tränare (och detta måste ni förstå – han är mannen som ledde oss ur Egypten genom öknen och in i det förlovade landet Allsvenskan) – då måste jag tyvärr varsla om konflikt.

5 thoughts on “Armhålor kan vara jättefina”

 1. Okej då, jag köper det. Dels pga att “nån annan sagt det”, och att jag förstår din frustration över Roland.
  (På Redaktionen har vi ju en och annan MFF:are som naturligtvis blir lyriska om Roland skulle ta över.)

  Desstom gillar vi Salt och Stellan alltför mycket för gå omkring o vara gramse…

 2. Peace and Love, x.
  Jag skickar pengarna sen. 😀
  Allvarligt talat – jag önskar att jag hade skrivit upp vem som sa det där. Det var i P3, för flera år sedan, och i min värld har uttrycket använts så flitigt att det känns som en fras alla borde känna igen. Men så är det uppenbarligen inte.

 3. Jag är inte malmöbo men jag tycker att man ska ta alla såna grejer med en stor nypa salt (haha). Till exempel så kan ju göteborg kallas Sveriges framstjärt. 😀

 4. Oj, nu börjar nivån sjunka här…
  Jag som bara bor tre mil från Göteborg – det kanske är därför det luktar lite mysko ibland? Jag trodde det var rutten tång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *