Åkej

Idag blir det körigt. Har en tidning som ska göras, och allt material är inte riktigt på plats än. On top of that, så ska jag på bouppteckning i eftermiddag efter min farfars systers avlidne man. Det finns alltså en bortre parentes, och den infaller avsevärt tidigare än normalt.

Ni fattar, va?

Gotta go.

4 thoughts on “Åkej”

  1. Bortre parentes! Snyggt. Det ska jag införa i stället för “dödslinje” som låter dötrist. Vilken spännande tidskrift skriver hon i, hör jag att du undrar… Församlingsbladet! Visst låter det dökul?

  2. Vårt församluíngsblad läser jag alltid med stort intresse. Där stöter man alltid på någon man känner!

  3. Gud så roligt att höra … 🙂 Vårt församlingsblad skrevs tidigare av en dyssläckticker, så det var inte så svårt att höja nivån…
    Jätteroligt att få höra det som jag hävdar: att folk vill känna igen. Några i kommittén vill bara ha pålysningar… men jag envisas med att folk vill läsa om sig själva och vad grannarna har gjort och säga: titta, där är jag/han/hon.

    Och än är jag lugn och fin. En månad kvar till bortre parentesen…

  4. Eftersom jag vistats mycket i kyrkan (det hinns inte med riktigt nuförtiden) så är det många jag känner. Har även en kompis som jobbar i församlingen, och man vill ju hålla lite koll på honom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *