å nu blir det reklam

Måste bara tipsa om Göteborgs Improvisations- och Spelteater, eller Impro som eventuella insiders kallar den.

Nu kör de igång sitt höstprogram, och om du vill skratta tills du får ont i magen – eller kanske fälla en tår, det vet man aldrig i förväg – ska du pallra dig iväg till deras lilla krypin, Redbergsteatern på Örngatan 6 bakom Halta Lottas krog vid Redbergsplatsen.

Personligen kan jag rekommendera improvisationsföreställningen ORD, som du kan läsa mer om på sajten. Om du är fejsburkare, kan du kolla eventet här.

Föreställningen kan bli till vad som helst, eftersom det är 100 procent improvisation, men förra gången jag var där var det både svinkul och tänkvärt. Och det säger jag INTE för att min syster är gruppens producent. Hade jag inte gillat det, hade jag hållit klaffen.

Och förresten: biljetterna är alldeles för billiga, så du kan gott ta med dig ett gäng kompisar.

2 thoughts on “å nu blir det reklam”

  1. Tack för reklamen! Kan tillägga att vi var på Nöjesguidens “bäst just nu-lista” i våras när vi körde senast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *