Jag vågar knappt tro det

…men nu säger faktiskt Coop Sveriges vd Thomas Evertsson (bilden) att koncernen planerar en satsning på näthandel som även vänder sig till privatpersoner. Satsningen startar successivt under hösten, lovar Evertsson.

Jag säger som Fylking: Äntligen!

Hur kunde det ta så lång tid att begripa detta? Och varför är det bara Coop som begripit? Sitter inte personalen och cheferna på matkedjorna som alla andra, och sköter sina bankärenden, bokar sina resor, köper musik, handlar böcker, shoppar hemelektronik och en myriad andra saker via nätet?

Ica har ett stort problem eftersom kedjan ägs av handlarna, som äger butikerna och inte vill ha konkurrens från näthandel. Det fattar jag också. Men de andra? Nåja, jag ska inte gnälla mera. Istället gör jag vågen för Coop och hoppas att deras satsning blir en förlösande faktor.

4 thoughts on “Jag vågar knappt tro det”

  1. Smyg: Han har faktiskt inte satt det på pränt någonstans, men han berättade det vid offentliggörandet av den stora Coop-rapporten häromveckan. De ska börja testa på någon av de orter som redan har e-handel till företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *